Home

Where to find the best travel industry deals? Find Information travel agents and tour operators are looking for.

Home - Post your deals - Subscribe - Advertising -Contact

Search Articles

Wednesday, November 18, 2015

Cancun Convention and Visitors Bureau improves online reach with .travel

Cancun is a place like no other: white sandy beaches, clear turquoise water, expansive resorts, boutique hotels, fine dining, and festive entertainment. With such a great destination, the Cancun Convention and Visitors Bureau was in need of a great marketing tool to pair with such a mecca of travel and tourism. Cancun found this tool in .travel.


The Cancun Convention and Visitors Bureau is the official entity that interacts with different markets around the world highlighting the many added values Cancun offers. With numerous other .com sites related to their popular destination, Cancun decided to make a statement: the official travel information source for Cancun is www.cancun.travel . The Cancun CVB is pleased that people visiting www.cancun.travel know that the site is authenticated and offers the best Cancun information.


“Cancun recognizes the importance of the Internet for the tourism industry, that’s why our efforts are directed to promote our web page www.cancun.travel in all of our marketing campaigns,” said a Cancun Convention and Visitors Bureau representative.


Details of the .travel domain program may be found at www.travel.travel and through any .travel authorized registrar listed at www.registrar.travel. Please address any inquiries to info@travel.travel .

1 comment:

  1. Tâm lý của phụ nữ ngoại tình là gì và diễn biến thế nào là điều mà nhiều người đang rất quan tâm. Cách chinh phục phụ nữ đã có chồng hiệu quả đánh đồn có địch. Những địa điểm tránh nóng ở sài gòn rất lý tưởng cho nhiều bạn trẻ. Vào kì nghĩ giải phóng miền nam sắp đến, bạn sẽ làm gì và nên đi đâu vào 30-4 để có một chuyến du lịch thật thú vị.
    Động vật là những loài rất linh thiên, những giấc mơ thấy bướm đánh con gì là vấn đều nhiều người quan tâm. Côn trùng như kiến, mối, bị ong đốt là điềm gì cho gia người bị đốt. Một số hiện tượng của con người như nháy mắt trái có điềm gìmơ thấy rắn đánh con gì là điều mà trong thế giới tâm lih vẫn chưa thể giải thích rõ rằng đươc.
    Giấc mơ thấy bọ cạp đánh số mấy hay bị cuốn chiếu cắn, cuốn chiếu có độc không là điều khiến cho nhiều người lo lắng. cách hóa giải vận đen dành cho nhiều bạn đọc đang gặp xui rủi trong cuộc sống. chim bay vào nhà có điềm báo gì là điều may mắn hay xui rủi đến cho gia chủ

    ReplyDelete